Robert neemt u ook graag mee naar Zweden of Frankrijk voor een onvergetelijke visreis. Catch’m Fishing Experience verzorgt dan de gehele reis en verblijf. Indien u zelf de reis en het verblijf wilt regelen dan is dit ook geen probleem. Meestal gaat het om een 7-daagse trip naar Frankrijk of een 9-daagse reis naar Zweden. In beide gevallen kan er dan 5 dagen gevist worden met de visgids op visrijk water. Vertrek- en eindpunt is in overleg en uiteindelijk door u te bepalen.

Aangezien Zweden een aardige reis is maken we het liefst gebruik van de nachtboot Kiel/Götenborg zodat het reizen in de auto beperkt blijft tot ongeveer 2x 450 kilometer in 2 dagen. ‘s Avonds is er genoeg vertier op de nachtboot om uw visvakantie goed te laten beginnen.

Bij deze vistrips zijn reis-/verblijfskosten en waar het natuurlijk om gaat ‘het vissen’ altijd bij de prijs inbegrepen. Eten en drinken is voor eigen rekening, maar Robert verzorgt graag een barbecue of iets dergelijks. Alle door ons aangeboden accomodaties zijn voorzien van kookgelegenheid en koelkast. Aangezien er variabele kosten zijn wat betreft seizoenen en wensen, zal er vooraf altijd een offerte worden uitgebracht op maat.

Een reis naar Frankrijk is al te boeken voor € 599,- p.p. en een vistrip naar Zweden is er vanaf € 799,- p.p. Al met al een onvergetelijk complete vistrip/vakantie op visrijk water voor nog geen € 90,- euro per dag.

Informeer eens wat de kosten en beschikbaarheid zijn, dan zult u zien dat het allemaal niet duur hoeft te zijn om succes te hebben in het buitenland.